Gemadvertorial

Advertorial

Топ 3 продукта, които ще накарат всяко дете да зареже смартфона или компютъра и ще иска да прекара повече време навън.


В днешно време все повече деца се оказват затворени вкъщи, приковани по цял ден пред смартфоните и компютрите. Технологията ни предоставя неограничено количество забавление и информация, но колко често се питаме какво пропускат нашите деца, прекарвайки толкова много време в закрити помещения? В тази статия ще разберете как наистина да накарате децата си да излязат и да се забавляват навън и то по тяхно, собствено желание.

Какво всъщност пропускат децата ни, като прекарват цялото си време пред смартфона?

През по-голямата част от детството си, нашите деца са със смартфон, таблет или компютър пред себе си. Въпреки положителните аспекти, като това да имат цялата информация на света пред себе си с 2 клика, това време прекарано пред различни технологии си има и своите минуси...

 • Физическа неактивност: Постоянното седене пред телефоните води до липса на физическа активност. Децата вече не тичат, не играят различни игри и изобщо не тренират телата си. Това може да доведе до затлъстяване, лоша физическа форма и куп други здравословни проблеми.

 • Затвореност и социална изолация: Прекомерното време, прекарано пред екрани, може да доведе до изолация и ограничаване на социалните взаимодействия. Децата пропускат възможността да се срещат и комуникират с приятели и семейство лично. Тази липса на чисто човешки взаимодействия се отразява много лошо на подрастващите поколения и комуникацията, която е най-важното нещо на този свят ще се струва все по-трудна на децата ни.

 • Загуба на природата и околната среда:

  Постоянното седене пред телефоните намалява интереса на децата към природата и околната среда. Те губят възможността да изследват и опознават света около тях, което е от съществено значение за техния умствен и когнитивен растеж. Загубата на връзката с природата може да има отрицателни последици за цялостното им отношение към околната среда

 • Здравословни проблеми:

  Постоянното седене пред телефоните може да доведе до здравословни проблеми като напрежение в очите, неправилна стойка и проблеми със съня. Децата са изложени на продължителна светлина от екраните, което може да навреди на техния зрителен систем и да доведе до умора и напрежение. Освен това, неправилната стойка, която се формира при дълго седене, може да доведе до проблеми с гръбначния стълб и мускулите. Нарушеният сън води до лошо настроение, намалена концентрация и затруднения в учебния процес.

Преди

След

ПРЕДИ

СЛЕД

Искате ли да накарате детето си да няма търпение да излезе и да играе навън

1. Дрон 998 pro – 2mp камера, сгъваем

✔︎Впечатляващо 4K видео.

✔︎Лесно сгъваем дизайн.

✔︎Интуитивен контрол.

✔︎Разнообразни функции за снимане.

✔︎Дълъг живот на батерията.


Смарт дронът Smart Folding Drone 4K ще ви отведе на вълнуващо пътешествие във въздуха, като ви предостави възможността да заснемете невероятни моменти от високо. Разкрийте нови перспективи и споделете вашите изживявания с близките си. Изберете Smart Folding Drone 4K и открийте света от ново измерение!


Дрон 998 pro – 2mp камера, 64.90лв. Поръчайте го от тук.

2. Дрон с камера dual 4k cameras p10

✔︎Дълготрайна батерия за продължително време на полета.

✔︎Лесно сгъваем дизайн за удобно пренасяне и съхранение.

✔︎Висококачествени камери за заснемане на стабилни и ясни изображения.

✔︎Интуитивно дистанционно управление за лесна навигация.

✔︎Разнообразни режими на полет и функции за креативно снимане.


С P10 Extended Battery вие сте готови за големи приключения и незабравими споделени моменти. Изживейте екстремни снимки и видеоклипове от въздуха, като разширите визуалните граници и разкриете нови перспективи. Не пропускайте възможността да притежавате собствен сгъваем дрон P10 Extended Battery - вашият най-добър спътник за приключения!


Дрон с камера dual 4k cameras p10, 64.90лв. Поръчайте го от тук.

3.Дрон ZFR F185 PRO 4K HD с двойна камера и сензори за препятствия

✔︎Двойна камера и сензори за прецизност и контрол при заснемане.

✔︎Висококачествено видео в 4K резолюция, което запечатва всеки детайл.

✔︎Подобрени алгоритми за стабилизация, които осигуряват плавни и ясни записи.

✔︎Разнообразни режими на полет и функции за креативно снимане.

✔︎Удобно дистанционно управление с интуитивни функции за навигация.


С ZFR F185 Pro 4K HD дронът, вие ще разкриете красотата на света от височина и ще създадете незабравими спомени. Без значение дали сте професионален фотограф, приключенец или просто обичате да разкривате нови перспективи, този дрон е вашият най-добър избор. Заповядайте в света на въздушното снимане с ZFR F185 Pro 4K HD - там, където се раждат уникални истории!


Дрон ZFR F185 PRO 4K HD с двойна камера и сензори за препятствия, 99.90лв. Поръчайте го от тук.

Как се използва дрона?

Стъпка 1: Свържете с приложение на телефона

Ако искате да наблюдавате какво точно се снима, докато управлявате дрона - свържете го с приложение на телефона.

Стъпка 2: Започнете първият си полет

Вдигнете дрона на място, на което няма дървета, жици или други неща в които да се блъсне.

Стъпка 3: Запишете заснетите моменти

Запазете спомена от първите полети с дрона под формата на видео

✔️ 14 Дни право на безплатно връщане

[Heading 2] Show social proof

Дрона е супер!

Според мен, модела 998 е страхотен избор за начинаещи. Лесен е за управление и дава възможност да се разберат основните функции на дроновете. Въпреки своята ниска цена, качеството на изображенията и видеото е приемливо. Батерията издържа достатъчно време за кратки полети и забавления. Супер е за първи стъпки в полетите с цел заснемане на видеа!

 • Симеон Милчев

Най-накрая отделих детето си от таблета с дрон P10

Закупих този евтин дрон за моето дете и съм изненада! Детето ми прекарва повече време навън и се забавлява с дрона. Управлението е лесно и интуитивно, което позволява на моето дете да го използва без проблеми. Дронът има прилична батерия, която осигурява достатъчно време за забавление, а хубавото е, че и батериите се зареждат бързо!

 • Венета Пейчева

Този дрон отключи креативността на сина ми

Този евтин дрон превърна моето дете в истински креативен гений! Сега той не само се забавлява с летенето на дрона, но и се вълнува от създаването на видеоклипове. Това е невероятен начин  да сподели своите истории със света. Дронът предоставя безкрайни възможности за създаване на уникални и запомнящи се видеоклипове. Препоръчвам го на всички, които искат да вдъхновят своите деца да се занимават със създаването на видео и да развият творческите си способности!

 • Гюлер Ш.

  • Verified Buyer

Не мога да отделя дъщеря си от него!

Този евтин дрон просто промени живота на моето дете! Сега тя се вълнува да излиза навън и да лети с дрона. Нейната фантазия и творчески потенциал се развиват, докато се забавлява на открито. Благодарение на този дрон, тя прекарва повече време в природата и изгражда истински спомени. Просто великолепен продукт, който препоръчвам на всички родители!

 • Анна Таскова

Често задавани въпроси

За колко време ще пристигне пратката ми?

Ако е до офис на еконт - до 1 ден, ако е до адрес - зависи кога има разнос.

Има ли гаранция?

Да, всички дронове имат двугодишна гаранция, която не покрива щети, причинени по невнимание!