Oferti4ka.com

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ

Процедура за връщане на продукт:
Потребителят има право да върне закупения от него продукт, без да дължи обезщетение или неустойка в законоустановения 14-дневен срок, считано от датата на покупката.

При връщане на закупени стоки от ДИС 2019 ООД, те трябва да отговарят на условията, съобразени с българското законодателство:

(A.)

  1. Да не са с нарушен търговски вид и/или повредени;
  2.   Да не са използвани и/или правен опит да бъдат използвани преди връщането  "чл. 57, т.5 от ЗЗП урежда тези взаимоотношения"
  3. Да не са предоставяни на трети лица.
  4. Да бъдат върнати всички платежни документи, издадени от нас"Задължително предоставяне на платежен документ Фактура или касов бон"!

За да избегнем излишни разговори и уточнения, създадохме електронна автоматизирана форма, чрез която може да дадете заявка за връщане и замяна.

Процедурата е проста и може да се справи всеки един клиент. За нея се изисква задължителен email"Емайл" адрес.

  1. Електронната форма се попълва, и се изпраща до нас."Не забравяйте да изберете продукта, който искате да върнете или замените "Избора на продукт става чрез името му"
  2. В рамките на тридесет дни ще получите потвърждение на заявката Ви за замяна или връщане по електронен път.
С цел по-бърза реакция и изпълняване на заявката Ви, при изпращане на продукт към нас, е нужно да бъде придружен с бележка, описваща причината за връщане и Вашето желание за Замяна с друг или Възстановяване на сумата за него!


Изпратете продукта на адрес: Еконт офис Пловдив Брезовско шосе 145А , , Получател: ДИС 2019 ООД .

!ВАЖНО!

  1. След потвърждение на заявката Ви ,в електронно писмо до Вас ще получите информация, как и къде да въведете проследяващ код на товарителница, с която сте изпратили продукта обратно към нас.

За да бъде обработена заявката Ви, Молим всички да подадат номера на Върната пратка към нас,В противен случай пратката Ви няма да може да се обработи в законоустановения срок за това.

 

  1. След преглед на върнатия продукт ,получавате писмо че заплатената сума за продукта, ще бъде възстановена до 30 работни дни, по начина по който сте пожелали!

Системата е напълно автоматизирана и ако, условията по връщане не са спазени, то Вие получавате автоматично отговор за отказ!

Продуктът може да бъде върнат и/или заменен за друг, с по – висока или по – ниска цена, според желанието на клиента. За да се осъществи връщането на закупен продукт от сайта oferti4kabg.com е необходимо да се попълни формата посочена отдолу, като се опишат имена на потребителя, електронен адрес, телефон за контакт и продукт. За да продължим да се усъвършенстваме и развиваме, най-учтиво Ви молим да посочите и причината за връщане на продукта.

ВНИМАНИЕ! Сайтът не носи отговорност за невярно попълнени данни във формата за регистрация или във формуляра за връщане на продукт, посредством които може вашата рекламация може да не бъде изпълнена в срок, което ще бъде неудобство за клиента. След получаване на върнатия продукт, преди да бъде извършено възстановяване на сумата към потребителя продуктът подлежи на тестване и проверка за съответствие.

Точен адрес за връщане: Еконт офис Пловдив Брезовско шосе 145А , , Получател: ДИС 2019 ООД . Телефон :……….

 

След изпращане на стоката за връщане, клиентът трябва да подаде към доставчика номера на документа (товарителницата) , с която е изпратена стоката, както е описано по-горе.


Всеки продукт, който се връща към доставчика трябва да бъде придружен от всички платежни документи – касов бон, стокова разписка, фактура или гаранционна карта.
За да бъде призната заявката за връщане на закупените стоки, те трябва да бъдат в оригиналната си опаковка, без следи от употреба и/или нарушаване на търговския им вид.

Рaзxoдитe зa вpъщaнe нa дocтaвeната cтoĸа са за сметка на ДИС 2019 ООД. Възстановяването на заплатената за продукта сума се извършва по избран от клиента начин ( по банков път или с наложен платеж чрез Еконт), в  срок от 30 раб. дни от получаването му в офиса на компанията ни.

Благодарим Ви.