ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

  • Цените крайни ли са?

     

    Всички цени в сайта са с начислено ДДС! При поръчване на определен продукт го получавате на цената, на която сте го заявили, стига да не е изчерпан като наличност, с което ние своевременно ще Ви уведомим!

     

  • Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка?

     

    Не, не е задължително да се регистрирате. В случай, че се спрете на някой от нашите продукти, то тогава с цел по- добро обслужване и улеснение на поръчката, регистрацията е задължителна. Тя е еднократна и след нея, Вие пазарувате по-удобно, следите статуса на направените поръчки и получавате информация за най-актуалните ни предложения и промоции. Ако искате да спестите време, може да използвате формата за бърза поръчка, която не изисква регистрация.

     

  • Какви са начините, по които мога да направя поръчка?

     

    Можете да направите поръчка онлайн с регистрация в сайта ни, по телефона или по мейл.

     

  • Какви са сроковете за доставка?

  • При какви условия мога да върна пратката?

     

    Всички стоки трябва да бъдат в същото състояние като при доставката, без наранявания, в изряден търговски вид и пълна окомплектовка с прилежащите аксесоари и документи;

     

     

    Стоката трябва да бъде в оригинална опаковка и пълна окомплектовка: аксесоари, дискове, ръководства, транспортна опаковка, оригинална гаранционна карта и всички документи, с която е била доставена;

     

     

    Стоката трябва да бъде без следи от употреба, драскотини, наранявания, охлузвания, със защитни найлонови покрития, ако е имало такива и други външни белези;

     

     

    Опаковката трябва да е здрава, да не е разкъсана, надраскана или повредена;

     

     

    Ако стоката е била придружена с подарък, трябва да се върне и подаръкът;

     

     

    Ако стоката е с модифициран или изтрит софтуер, следва да бъде възстановен до фабричния инсталационен вид;

     

     

    Ако продуктът бъде върнат в състояние, в което не може да бъде продаден като нов, си запазваме правото да изискаме такса за привеждането му в началния му вид (ако е възможно) или за покриване разликата в цената, получила се при продажбата на продукта като втора употреба, или по избор на клиента да му доставим продукта обратно за негова сметка.

     

     

     

  • За чия сметка са куриерските разходи при връщане или замяна на закупен продукт?

     

    По чл.55 ал.2 от ЗЗП в 14-дневен срок от получаване на продукта, потребителят/клиентът има право да го върне към ТЪРГОВЕЦА, като заплати транспортните разходи. Връщането на продукта обратно на ТЪРГОВЕЦА трябва да бъде преди изтичането на 14-дневния срок.

     

  • Как ще ми бъде възстановена сумата, след връщане на закупен продукт?

     

    Възстановяването на заплатената за продукта сума се извършва в 30-дневен срок от получаването му, в офиса на компанията ни. Осъществява се по избран от потребителя/клиента начин - по банков път или с наложен платеж чрез Еконт.