Oferti4ka.com

НАЧИН НА ДОСТАВКА

НАЧИН НА ДОСТАВКА

  • НАЧИНИ НА ДОСТАВКА

    Продавачът доставя онлайн поръчаните стоки чрез куриерска фирма Еконт Експрес  на посочен от клиента адрес или ОФИС (до входа на адреса или най-близкото място където е възможно да се паркира) или на посочен от клиента офис на куриерската фирма в зависимост от избора на клиента ;
  • Продавачът извършва доставката на стоките само на територията на Република България;
  • Предлаганите стоки са съпроводени с необходимите документи и опаковка;
  • Стойността на услугата за доставка се калкулира от куриерската фирма и се заплаща от клиента.

Времето за доставка обикновено е средно от 1 до 3 работни дни за стоки !


  • Доставката на поръчките Като във всички случаи преди завършването на поръчката OFERTI4KA.COM ще посочи на сайта стойността на допълнителните разходи, които клиентът трябва да заплати (ако има такива).

    Детайлите по отношение на доставката на стоките не представляват договорно задължение от страна на продавача за извършването на съответната доставка на конкретна дата. Съответно клиентът няма право на каквото и да е обезщетение в случай, че датата, на която е било обявено от продавача, че ще достави стоката не е спазена;
  • Доставките се извършват от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа, с изключение на празнични дни. Изключение може да има за населени места със специален график на обслужване;
  •  
  • При доставка до офис на куриер ще получите SMS за информация на вашата поръчка !

  • При доставка с куриер Еконт Експрес в деня на доставка ще получите SMS от куриера, че имате пратка за получаване. Ако не бъдете намерен на уречените ден и място и няма друго лице, което да приеме пратката вместо Вас, куриерът оставя стикер, че е идвал и координати, на които да се свържете с него. Пратката се връща в офиса на куриера до поискване от Ваша страна. Ако и на следващия ден не се свържете с нас или куриерската фирма, приемаме поръчката за анулирана. Клиентът има възможност да отвори и прегледа съдържанието на пратката преди да плати на куриера.

    Всички стоки са застраховани до момента на получаване и пристигат с документи за гаранция, касова бележка (или фактура, ако има изискана такава).

    Клиентът се съгласява, че удостоверяването за получената стока може да се извърши от лице, за което според обстоятелствата може да се направи извод, че ще предаде информацията на клиента - страна по договора.

Клиентът трябва да прегледа стоката в момента на доставката и предаването й от продавача или куриера и, ако не отговаря на изискванията, да уведоми за това незабавно продавача.

 

Поръчки по телефон се приемат в часовете между 9 и 17 часа! Поръчки директно от системата ни (от Бутона "Купи") може да извършвате 24 часа в денонощието!

 Срокът за доставка започва да тече, след като наш сътрудник се свърже с клиента, за потвърждаване на поръчката. При всички случаи, клиента ще бъде информиран относно срока на доставка, когато същият е по-дълъг от 1-3 /един-два/ работни дни.

Събота - Обработват се в понеделник и се изпращат на същия ден.

Неделя - Обработват се в понеделник и се изпращат на същия ден.

Официални празници - Обработват се в следващия работен ден.

При получаване на поръчката Клиентът подписва придружаващите я документи.

 

Поръчаните от Вас стоки ще бъдат доставени с куриерска фирма "Еконт Експрес" в  посочен от Вас офис или адрес. При получаване на стоката, имате задължително право на преглед и тест, преди да я заплатите.  


Доставяме в цялата страна с куриерска фирма Еконт Експрес до адрес на клиента или до офис на Еконт със съответното населено място. Доставката се извършва в рамките на 1 до 5 работни дни от потвърждаване на поръчката. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт ( Цените на доставките в сайта са ориентировъчни ) - ВИЖ ТУК.
При получаване на пратка клиентът е длъжен да заплати куриерската такса, дори в случаите на отказана след преглед пратка. В подобни случаи клиентът следва да заплати куриерската такса в двете посоки (от изпращача към получателя включително). 

Методи на плащане

Поръчаните стоки могат да бъдат платени чрез опцията "Наложен Платеж" по следния начин:

  • Плащане при доставка: При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера (включваща цена на стоките и цена на куриерската такса на Еконт). Не плащате нищо допълнително, всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката. www.oferti4ka.com не поема разходите по инкасо и застраховка на стоките.
  • Плащанията на стоки към www.oferti4ka.com са неавансови и са съобразени с член 93, ал. 1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД).
  • Всеки Клиент се таксува с ( Такса Обслужване от 1.00 лв ) - Това включва обработка , съхранение , плик и технически услуги на всяка пратка ! 

Рaзxoдитe зa вpъщaнe нa дocтaвeната cтoĸа са за сметка на клиента. Възстановяването на заплатената за продукта сума се извършва по избран от клиента начин ( по банков път или с наложен платеж чрез Еконт), в  срок от 30 раб. дни от получаването му в офиса на компанията ни.