Oferti4ka.com

За Нас

                              Това е OFERTI4KA

До всички Вас (клиенти и бъдеще клиенти) без ,които не можем . Ви предоставяме тук , малко информация за Нас и Нашият екип .  Ако все още се чудите ,кой отговаря от другата страна на телефона ,когато позвънните , кой ви обработва поръчката и кой ви е изпраща към куриерите ... Това сме ние , екипът на Oferti4ka.com . 

С натрупването на опит в търговията и познания за постоянно разширяващата гамата от продукти, за да сме сигурни, че ще помогнем на повече хора в тяхното ежедневие. При нас вече можете да откриете всякакви инструменти - ръчни, акумулаторни и електрически. Предлагаме оборудване за сервизи , градинска техника - тримери, резачки, двигатели, водни помпи. Също така предлагаме и градински мебели - за да превърнете двора си в любимо местенце за прекарване на свободното време, когато времете навън е приятно.

Освен изброените до сега артикули ние предлагаме и доста разнообразни домашни потреби, домакински уреди, електрически уреди, аудио и караоке техника и друга електроника. Но искаме да поставим фокус върху нашата категория Видеонаблюдение. Предлагаме голямо разнообразие от охранителни камери и комплекти камери, било то за вътрешен или външен монтаж. Предлагаме wi-fi камери, които можете да наблюдавате през мобилния си телефон, където и да се намирате по света (стига да имате връзка с интернет) и така да държите важните за вас неща под контрол.

Мисия

Нашият безспирен стремеж да предложим най-ниските цени в България и улесним изпълнението на всеки от Вашите проекти за подобряването , улеснението на вашият дом . Затова и ежедневният ни стремеж е да предложим най-добрите решения, в зависимост от специфичните изисквания на всеки клиент на най-добрите цени.

Ценности

OFERTI4KA не е само онлайн магазин , а магазин на мечтите. Преди всичко искаме да оставите грижите зад гърба си. Затова ежедневно се будим с ясната отговорност:

  • Трудолюбие
  • Отговорност
  • Съвършенство във всеки детайл
  • Качество
  • Компетентност
  • Сигурност